Om oss

479818_10150644088013505_1144840779_n

Vårt nätverk är ditt nätverk

Värmdö Ö-bevakning är ett av länsstyrelsen godkänt och auktoriserat bevakningsföretag. Att övervaka skärgårdsboenden kräver en genuin lokalkännedom, snabba transporter och ett gediget nätverk.

Vi är helt specialiserade på skärgården i Värmdö – och däri ligger vår styrka.

Värmdö Ö-bevakning är dina ögon i skärgården. Om något misstänkt uppstår eller om larmet går, då är vi snabbt på plats. Is och snö är inget hinder. Alla vi som arbetar i bolaget är bofasta i skärgården året runt – och rör oss med båtar, svävare och hydrokopter.

Värmdö Ö-bevakning är ett auktoriserat bevakningsföretag. Det innebär att vi varje år granskas vad gäller säkerhetsrutiner, nyckelhantering och utbildning. Det är så vi vill ha det. Det borgar för att vi behåller vår kvalitet.

 

Både för sommargäster och fastboende

Oavsett om du bara upplever skärgårdens skönhet på sommaren eller året runt, så erbjuder vi den bevakning du behöver.

Såväl privatpersoner som företag anlitar idag Värmdö Ö-bevakning. Storleken på din fastighet spelar ingen roll. Du ska vara säker året runt. Villaföreningar och båtklubbar kan med fördel dela på kostnaden.

 

Du bestämmer – vi agerar

Vår mest uppskattade tjänst är tillsyn. Då besöker vi huset, bryggan och omgivningen. Har något hänt hör vi av oss – direkt. Obehöriga båtar identifieras, eftersom vi vet vilka som tillhör din fastighet.

Vi är bofasta i skärgården och rör oss dagligen i våra båtar. Du väljer själv hur ofta du vill ha tillsyn och besöken kan spridas över hela året. Ju fler du bokar, desto bättre paketpris. Extrabesök kan beställas när du vill.

Tillsyn ger ett prisvärt grundskydd. Även små skador kan skapa stora utgifter. Upptäcks de i tid hinner du agera – som ett strömavbrott, ett trasigt fönster, fallna träd eller skadat tak.

 

Lagar direkt på plats

Innan vi lämnar din egendom säkrar vi restvärde och ordnar temporär lagning, efter överenskommelse. Vill ni ha något lagat direkt bistår vi med hantverkare och leverantörer, vilket kan vara praktiskt om du till exempel bor utomlands.